Information gällande ungdomsgården och idrottsanläggningar i kommunen

För Jomala kommuns fritidsförvaltning, det vill säga kommunens ungdomsgård och idrottsanläggningar, gäller följande regler på grund av rådande omständigheter under tiden 12 april till och med 25 april 2021:

  • Jomalas idrottsanläggningar, det vill säga Vikingavallen, Vikingahallen och Vikingagårdens sporthall, håller öppet för all utomhus- och inomhusverksamhet för barn och ungdom till och med 17 års ålder, och utan begränsningar vad gäller antalet personer.
  • Jomalas idrottsanläggningar, det vill säga Vikingavallen, Vikingahallen och Vikingagårdens sporthall, håller öppet för all utomhusverksamhet för vuxna och utan begränsningar vad gäller antalet personer.
  • Jomalas idrottsanläggningar inomhus, det vill säga Vikingahallen och Vikingagårdens sporthall, håller öppet för all inomhusverksamhet för vuxna men då gäller max 10 personers begränsning. Detta gäller även för gymmet, squash och klättring.
  • Ungdomsverksamheten på ungdomsgården håller öppet som vanligt för barn och ungdom upp till och med 17 års ålder.

OBS! Rekommendationen om att hålla tillräckligt avstånd gäller i alla lägen; inomhus, i omklädningsrummen och även utomhus. Därtill ska en god host- och handhygien iakttas i alla lägen. 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta fritidschef Krille Mattsson krille.mattsson@jomala.ax / +358 457 5267 230. 

//12.4.2021

Publicerad 26.3.2021
Uppdaterad 12.4.2021